fbpx

Kussen Lyn – Sierkussen Velvet Rood – 30×50 cm

Sierkussen Lynn brengt naast comfort ook stijl naar uw woonkamer. Het sierlijke kussen heeft en fluwelen rode afwerking met een zig-zag stiksel. Naast de luxe die het kussen met zich meebrengt biedt sierkussen Lynn ook ondersteuning voor de onderrug.

23,90


Maak een afspraak
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • A-merk kwaliteit producten
  • Levering 5 - 10 dagen
  • Levering door eigen mensen

Over dit product

Sierkussen Lynn brengt naast comfort ook stijl naar uw woonkamer. Het sierlijke kussen heeft en fluwelen rode afwerking met een zig-zag stiksel. Naast de luxe die het kussen met zich meebrengt biedt sierkussen Lynn ook ondersteuning voor de onderrug. Bekijk voor alle sierkussens het gehele assortiment! 

 

Levering

Dit product wordt bezorgd door onze eigen jongens. Mannen (en soms een vrouw) die je zelfs bij je oma over de vloer durft te laten komen. Na bestelling bellen zij voor het maken van een afspraak. Meestal is dat binnen 5 tot 10 dagen. Een enkele keer duurt het iets langer, hangt ook een beetje van jouw agenda af. Niet alleen bezorgen zij de bank, ook installeren ze de bank in volledigheid. Daarnaast bieden we ook de optie om je oude bank mee te nemen of over te nemen.

Kenmerken

Direct contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Maak een afspraak