• Laagste Prijs Garantie
  • Gratis Verzending
  • Achteraf betalen met Klarna

Word Brand Ambassadeur

Je bent vast wel bekend met Facebook, Instagram en TikTok. Maar, wist je dat ook jij daar geld mee kunt verdienen? Word bij ons Brand Ambassadeur, deel onze producten op je social media kanalen en ontvang commissie! Als jij klanten die een aankoop willen doen, hebt doorverwezen naar ons d.m.v. een speciale kortingscode, krijg jij 5% commissie van het totaal afgerekende bedrag! Daar bovenop krijgt óók de klant nog eens 5% korting.


Hoe word ik een Brand Ambassadeur?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Je kunt de onderstaande stappen volgen en meedoen aan ons programma.


Stap 1.

Volg ons op Facebook, Instagram en TikTok. Daar plaatsen wij onze content. Wij plaatsen elke dag nieuwe content en hebben altijd wel een campagne of actie lopen. Als jij ons volgt op onze socials, kunnen jouw volgers ons ook eenvoudiger vinden.

De instagram pagina die een ambassadeur kan bekijken.

Stap 2.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Laat o.a. de naam van je social-accounts of blog-link achter. Ook is het belangrijk dat je alle ingevulde info nog eens goed na leest. Als je dat hebt gedaan kun je op verzenden klikken. Daarna is het een kwestie van 1-2 werkdagen wachten en dan ontvang je bericht van ons.

Stap 3.

Ontvangst van speciale kortingscode. Je denkt misschien: “Waarom krijg ik een speciale kortingscode?” Dat is zodat wij kunnen nakijken of iemand die wat besteld heeft, ook via jouw kortingscode heeft afgerekend en of jij dus recht hebt op comissie. Als een klant je kortingscode niet gebruikt heeft, is het voor ons niet mogelijk om te vergoeden. Je krijgt 5% commissie van het totaal afgerekende bedrag. Dus als iemand via jou bij ons een mooie hoekbank van €1400 afrekent, krijg jij dus €70!

Stap 4.

Posten maar! Zodra jij van ons je kortingscode hebt ontvangen, kun je aan de slag. Wij zullen elke maand een collectie foto’s en video’s afleveren in je inbox. Die kun je gebruiken om te posten. Overigens keren wij elke maand de commissie aan je uit.

Vragen?

Wij hebben voor jou ook de meest gestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Hoeveel volgers moet ik hebben? Je hoeft geen minimum aantal volgers te hebben.
  • Wanneer wordt er betaald? Elke maand wordt de comissie op je rekening gestort.
  • Zijn er als ambassadeur post richtlijnen? Nee, jij houdt de vrijheid over je eigen posts en stories. Wel leveren wij afbeeldingen aan die je kunt gebruiken.
  • Een klant vraagt mij over jullie, wat moet ik doen? Verwijs ze door naar onze Instagram of Facebook dm’s of contactpagina.

Als je andere vragen hebt kun je naar onze contactpagina of mailen naar: marketing@roxxz.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.